Threading

threadingWat is Threading:
Threading, klinkt alsof het een moeilijke betekenis heeft maar is simpelweg een Engelse vertaling van het woord epileren.
Epileren met draad of touw, is een oosterse en huidvriendelijke methode van gezichtsontharing en wenkbrauw shaping. Met een 100% katoenen draad die behendig over het gelaat wordt getwist, epileer je ook de fijnste donshaartjes die je met een pincet niet kunt verwijderen. Op deze wijze kun je prachtig gevormde wenkbrauwen creëren die veel langer strak blijven! Bij threading wordt het haartje er inclusief de haarwortel uit getrokken. Bij regelmatig behandelen zal de haarwortel verzwakken, wordt het haartje steeds makkelijker te verwijderen en zal dunner terug komen.

Het epileren wordt gedaan met een 100% katoenen draad. Het veroorzaakt geen ingegroeide haartjes en kan gedaan worden in alle delen van het gezicht. Het geeft geen littekens of verbranding en rekt de huid niet uit, zoals dit gebeurt bij andere ontharingsmethodes. Bij harsen of waxen wordt de huid opgerekt door hitte en kunnen er beschadigingen ontstaan. Hierdoor wordt de huid getraumatiseerd en treedt er sneller rimpelvorming op.
Epileren met draad is zeer hygiënisch, omdat er iedere keer een nieuw stukje draad word gebruikt. Ook is het 100% natuurlijk en worden er geen chemische middelen gebruikt.

Dus ook voor de meest gevoelige huidtypen is deze methode uitermate geschikt of zelfs dé oplossing!